SourceDir همانند اکسپرت قبل مسیر پوشه متاتریدر 2 که متصل به حساب اصلی شماست که می خواهید سیگنالها بر روب آن کپی شود را می دهیم . مثلا : /C:/Program Files/Real Trader 4-2/experts/files/ PriceDifferencePips با این گزینه شما تعیین می کنید اگر فاصله به پیپ از سیگنال گذشته باشد این سیگنال بر روی حساب شما گرفته نشود مثلا اگر 15 پیپ از نقطه ورود گذشته باشد بر روی حساب شما سیگنال کپی نشود و این به خاطر مثلا قطعی متاتریدر شما باشد .
ExpirationHours فاصله زمانی می باشد که اگر مثلا 1 ساعت از سیگنال گذشته دیگر بر حساب شما کپی نشود مثلا به خاطر قطعی برق شما به این سیگنال نرسیدید .
NumberOfTries ممکن است بروکری دستورات را دیر اجرا کند این عدد به اکسپرت دستور میدهد درخواست را چند مرتبه تکرار کند .
LotSize حجم معاملات را تعیین میکند که حساب ارائه دهنده سیگنال با هر حجمی وارد شد ما فقط با حجم ثابت 0.1 وارد می شویم . البته این گزینه در صورتی کار می کند که گزینه بعد VariousLot غیر فعال باشد .
VariousLot ضریب حجم معاملات در اکسپرت اول فعال باشد یا غیر فعال و از حجم ثابت استفاده کند .
TimeDelaySec تعیین تاخییر زمانی بر حسب ثانیه برای بررسی تغییرات
ManualOpenOrders اگر این گزینه فعال باشد هر تریدی که می خواهد روی حساب شما کپی شود از شما اجازه می گیرد این گزینه برای پیدا کردن نقطه بهتر برای ورود از نظر شماست .
OpenOrderSound اجرای صدای زنگ هنگام باز شدن کلوز شدن اردر گذاشتن و جا به جا شدن اردرها و تی پی و استاپها
CloseOrderSound
OpenPendingOrderSound
ModifyOrderSound
فایلهای صوتی در پوشه متاتریدر/ صداها / قرار دارد .
با سلام من وقتی امتحان می کنم و اکسپرت رو چارت میذارم در Signal Provider اون شکلک گوشه چارت باید اخمو باشه چون tradingallow رو فعال نمی کنیم در این صورت کار نمی کنه یه هفته هست که میخوام بااینبرنامهکارکنم ولی نمی تونم ............
سلام ببخشید یه سوال دیگه درباره این نرم افزار داشتم اینکه من از کسی که می خوام سیگنال بگیرم از بروکر 5 رقمی NORDMARKETS استفاده می کنه و من از fxopen .اما مثل اینکه این نرم افزار این کار کپی سیگنال رو انجام نمیده .میخواستم بدونم آیا راهی هست که بشه این کارو انجام داد ممنون میشم کمکم کنین. با تشکر